Premis Vila de Martorell 2023

POESIA CATALANA: LLIBRE DE POEMES EN CATALÀ

Condicions

Hi poden participar totes les persones que ho desitgin. El poemari cal que sigui original, inèdit i escrit amb lletra Arial cos 12, amb una extensió mínima de 500 versos convertits a PDF.
Únicament es pot presentar una obra per autor en cada modalitat.

Premi

2.000 € per al millor llibre de poemes en català i l’edició de l’obra.

Lliurament

A la portada de l’obra només hi ha de figurar: Premi Vila de Martorell, l’any de l’edició del premi, el títol de l’obra i la modalitat literària. No hi pot constar el nom de l’autor ni a la portada ni a l’interior ja que les dades personals es recullen al formulari de tramesa de l’original.

L’autor enviarà l’obra en format PDF al web premivila.martorell.cat

El termini de lliurament de les obres finalitza el dijous 16 de febrer de 2023.

L’acta amb el nom dels guanyadors es penjarà al web municipal premivila.martorell.cat  durant el mes d’abril. Els autors que hagin guanyat el premi no es podran tornar a presentar. Es podran publicar alguns versos (petits fragments) a les xarxes socials de l’obra guanyadora.

Per a qualsevol consulta, us podeu adreçar a: premivilamartorell@martorell.cat o al telèfon de la Biblioteca Martorell: 93 775 60 60.

Jurat

President titular: Àlex Susanna Nadal; suplent: Jordi Julià Garriga.

Vocals: Anna Bou Jorba, Meritxell Nus Gallart, Jordi Julià Garriga i Marcel Riera Bou.

Secretària titular: Josefina Canals Estruch; suplent: personal del Patronat que designi el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell.

LLIURAMENT DE LES OBRES