S’anul·la el 45è Premi Vila de Martorell 2020

S’anul·la el 45è Premi Vila de Martorell 2020

D’acord amb el Decret d’Alcaldia d’aquest dimarts, 24 de març de 2020, es comunica que enguany, els Premis Vila de Martorell han estat  anul·lats, ja que “molt probablement l’estat d’alarma es prorrogarà durant quinze dies més i, a hores d’ara, no és possible saber quan finalitzarà l’actual situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19 i es restablirà a normalitat”.

Els quatre jurats del certamen no emetran el veredicte i la Gala de 45è Premi Vila de Martorell, prevista per al 24 d’abril, a El Progrés, també queda cancel·lada.

Davant d’aquesta situació excepcional, es proposa incorporar les obres presentades al 45è Premi Vila de Martorell a l’edició de l’any vinent, llevat d’aquelles que l’autor vulgui retirar de forma voluntària. En aquest cas, només cal que s’enviï un correu electrònic manifestant l’autor dona de baixa l’obra.

En aquesta edició s’han presentat quatre-centes dotze obres entre les categories de Poesia castellana i catalana, Microrelat, Traducció de clàssics Memorial Montserrat Ros i els Premis locals.

Des d’aquí es dóna gràcies al president del jurat, Àlex Susanna, i a tots els membres del jurat, que han llegit les obres amb dedicació, entusiasme i esforç, des del tancament del lliurament d’originals el passat 19 de febrer.

Podeu trobar més informació a: https://noticies.martorell.cat/anullada-la-45a-edicio-del-premi-vila-de-martorell/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.