En marxa el Premi Vila de Martorell 2021

S’obre la convocatòria del Premi Vila de Martorell de 2021 en les disciplines de poesia en català i castellà; traducció de clàssics ‘Memorial Montserrat Ros’microrelat i la categoria dels Premis locals amb poesia, prosa i conte.

Totes les obres que es van presentar en l’edició anterior del 45è Premi Vila de Martorell 2020 estan guardades i poden optar al premi d’aquesta edició. Per a una bona gestió informàtica, cal notificar-ho per correu a premivilamartorell@martorell.cat i entrar-la a la web del certamen.

Per participar-hi cal entrar a la web premivila.martorell.cat en la disciplina desitjada i entrar les dades personals, amb la creació en format PDF, d’acord amb les indicacions de les bases reguladores del premi.

El termini d’admissió de les obres és el proper divendres 19 de febrer de 2021.

Aquest any com a novetat hi ha l’apartat de premis infantils i juvenils dins els Premis locals amb premi al millor conte i el millor poema per als alumnes del cicle superior de primària i també per alumnes entre 12 i 18 anys.

Donat que estem en temps de pandèmia, el Premi Vila de Martorell proposa als autors de microrelats i dels Premis locals infantils i juvenils que la seva creació reflecteixi l’experiència del confinament. Els premis han de ser testimoni del temps de pandèmia, d’aquesta situació excepcional.

També s’ha renovat la web des del seu interior fins a la imatge externa que és obra de l’il·lustrador martorellenc Robert Garcia. Quant a la divulgació de l’obra presentada, es donarà a conèixer a les xarxes socials a través d’un nou compte d’Instagram que s’obrirà properament.

Pel que fa a les obres de poesia en castellà, a banda d’entrar-les en format PDF, a través de la web, cal trametre un exemplar en paper a la Biblioteca de Martorell. Av. Mancomunitats Comarcals, 13.08760 Martorell.

S’adjunten les bases del certamen: Bases del Premi Vila de Martorell 2021

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.